NUTRIFAST BLACK

ПОПУСТ

3,699ден

имање: На залиха

Нутрифаст црно и бело

  • 25000 вртежи во минута и 1000 вати моќ
  • Nutri Fast доаѓа во две верзии, црно-бело
  • Совршен за подготовка на пијалоци, пијалаци и многу повеќе
  • Единствени сечења на брич на NutriFast, мелење и екстрахи состојки без да ја изгубат хранливата вредност
  • 1-литарско стакло
  • 2 чаши од 800 милилитри.
  • Специјална торбичка за носење NutriFast
  • многу практични капаци за складирање пијалаци
  • книгата на упатства и рецепти за пијалаци

Видео за производи:

9 in stock

SKU: 3907489180537 Категории: ,