ГМ ЕЛЕКТРИЧНО ЃЕЗВЕ ЗЛАТНА KIVAM

ПОПУСТ

1,499ден

имање: На залиха
Duke ofruar një teknologji moderne dhe me një Pamje Elegante, Kjo Xhezve Elektrike Ju Përgatitë Kafenë Turke Shpejtë Me Shumë Shije Dhe Shkumë. Është Tejet Kompakte, Ngase Mund Të Tërhiqet Lehtësisht Nga Baza Ngohëse 360° Dhe Të Përdoret Pa Kabllo.
Ka Kapacitetin Të Bëjë Deri Në 5 Gota Kafe Në Të Njejtën Kohë, Deri Në 320ml Me 850wat Fuqi. Ka Dorezë Rezistente Ndaj Nxehtësisë, Dhe Sistem Të Sigurisë Kundër Nxehjes Mbi Normale, Apo Ndaj Mungesës Së Ujit.

10 in stock

SKU: 8698758831735 Категории: ,