ДАСКА ЗА СЕРВИРАЊЕ НА ПУТЕР СО КАПАК BAMBUCO

ПОПУСТ

209ден

имање: На залиха

– – –

8 in stock

ВИ ТРЕБА ПОМОШ ?
SKU: 5310233006386 Категории: ,

Опис

Ck даска за сервирање на путер со капак Bambuco