ЌЕБЕ MICROMINK LICENCE RACER

ПОПУСТ

2,684ден 1,809ден

имање: На залиха

Ќебе Micromink Licence racer 160×220 cm

4 in stock

Опис

Ќебе кое ќе го стопли вашето дете и ќе му понуди удобно чувство на мекост. Составот од микро влакна нуди мекост и можност за проветрување. Дизајн кој асоцира на природа, со цветови и свежина.