BOTTLE AIR – УЛТРАСОНИЧЕН НАВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ

4,209ден

имање: Out stock

Comodita Home ви го претставува Bottle Air.

Нема на залиха

Опис

Comodita Home ви го претставува Bottle Air.

За подобар квалитет на воздухот, Bottle Air ви нуди се што ви треба.

  • Напредна технологија со филтрирање на воздухот и сигурносен аларм, навлажнувачот на воздух служи и како ароматизер и ноќно светло.
  • Напредна технологија со филтрирање на воздухот и сигурносен аларм, навлажнувачот на воздух служи и како ароматизер и ноќно светло.
  • Светлото свети црвено кога водата е потрошена
  • Автоматски се исклучува кога водата е потрошена.
  • Маса 1.68 кг.
  • Погодно за соби со површина од 35 квадратни метри

Може да го најдете во нашите продажни места или да го нарачате онлајн

Кликнете тука за упатството за употреба