ЛЕЖАЛКА – HAMMOCK WHITE

ПОПУСТ

1,455ден

имање: На залиха

БЕЛО ЛЕЖАЛКА
Димензии: 200x100cm со продолжеток 280x100cm
Материјал: дрво, ткаенина и сенит

SKU: 3907489120557 Category: