ЛЕЖАЛКА – HAMMOCK GREY

ПОПУСТ

1,855ден

имање: На залиха

ЛЕЖАЛКА-HAMMOCK GREY
Димензии: 200x100cm со продолжување 276x100cm
Материјал: Дрво и Сен.

SKU: 3907489120540 Category: