ДУШЕК COMODITA HYBRID

ПОПУСТ

18,499ден36,999ден

имање: На залиха

Совршен баланс на највисоко ниво на терморегулација и хигиена која се нуди непрекинато додека спиете ослободени од грижа за алергии и бактерии. Една од најважните карактеристики што треба да ги има еден душек е слобода на телото да се движи од една во друга позиција без да пречи некому.

Составен е од 6 слоја и дебелина на душекот е 30cm:

  • 1 слој – 1cm 100% вискозен-микрофибер материјал отпорен на бактерии (вискозата е материјал кој е најблиску до памукот, а со тоа и високопроветрувачки).
  • 2 слој – 2cm специјален клеточен сунѓер, еластичен, терморегулационен.
  • 3 слој – 6cm високоеластична Memory пена која се адаптира кон самата анатомија на човекот, а истата воедно ослободува од стрес и истата прави да доколку спие некој до Вас движењата не се пренесуваат.
  • 4 слој – 4cm еластичен сунѓер (полиуретанска пена).
  • 5 слој – 14cm најголемата поддршка каде се сместени индивидуални спирали, завиткани во микрофибер исполнети со Memory пена, поставени во 5 различни нивоа.
  • 6 слој – 3cm полиуретанска пена која му дава стабилност на душекот.

Душекот Hybrid е создаден според лиценцирани стандарди и ги поседува меѓународните сертификати, и истиот има 10 годишна гаранција.

Clear
SKU: Не е достапно Категории: , , , ,

Дополнителни информации

Dimensioni

190×90, 200×90, 200×140, 200×120, 200×160, 200×180, 200×190, 200×200