ПАКЕТ GARDEN (2+1)

ПОПУСТ

6,499ден

имање: На залиха

2X ПРЕКЛОПНИ СТОЛИЦИ ЗА ПИКНИК + ЧЕТИРИАГОЛНА МАСА ЗА ПИКНИК 80x80CM

Овој градинарски стол се одликува со висока удобност за вашиот грб, добрата контрола на потпирачите за раце и минималистичкиот дизајн. Исклучително е лесен за одржување и има многу практичен механизам за преклопување. Идеален за употреба на вашата тераса или за време на излети на отворено. Столот може да собере луѓе со тежина до 160 килограми.

Градинарската маса доаѓа во квадратна форма, со стаклена структура што ја прави исклучително стабилна и издржлива. Тапацираното стакло на врвот на масата има брановидна шема, со отворена дупка во средината за да го поставите шаторот за сенка. Држачите на оваа маса се многу издржливи.

Столиците:

  • Боја: Црна
  • Димензија: 55х61х90cm
  • Материјал: Железо и текстил

Масата:

  • Боја: Црна
  • Димензии: 80x80x71cm
  • Материјал: Железо и стакло
SKU: OFF-00146 Категории: , ,