Comodita Home

ПРОДАВНИ АДРЕСИ И КОНТАКТИ

Comodita Home – ГТЦ СКОПЈЕ
Адреса: Никола Вапцаров, бр. 6
Скопје – Република Северна Македонија.
Тел: +38971235082
Работно време:
Понеделник – недела
08:00 – 22:00 часот

Погледнете ја продавницата на мапата

Кликнете овде

Comodita Home – Скопје Каир
Адреса: Скопје, John Kenedy
Скопје – Република Северна Македонија.

Тел:
+38971235082
Работно време:
Понеделник – недела
08:00 – 22:00 часот

Погледнете ја продавницата на мапата

Кликнете овде

Comodita Home –  Скопје
Адреса: Скопје
Скопје – Република Северна Македонија.
Тел:
+38971235082
Работно време:
Понеделник – недела
08:00 – 22:00 часот

Погледнете ја продавницата на мапата

Кликнете овде

Comodita Home – Скопје (Ramstore)
Адреса: Скопје
Скопје – Република Северна Македонија.
Тел:
Работно време:
Понеделник – недела
08:00 – 22:00 часот

Погледнете ја продавницата на мапата

Кликнете овде

Comodita Home – Куманово центар
Адреса: Куманово центар
Куманово – Република Северна Македонија.
Тел:
Работно време:
Понеделник – недела
08:00 – 22:00 часот

Погледнете ја продавницата на мапата

Кликнете овде

Comodita Home – Куманово (KITGO)  
Адреса: 627 st., no. 4
Куманово – Република Северна Македонија.
Тел:
Работно време:
Понеделник – недела
08:00 – 22:00 часот

Погледнете ја продавницата на мапата

Кликнете овде

Comodita Home – Велес
Адреса: Andon Shurukov st., no. 143
Велес – Република Северна Македонија.
Тел: +38972263157
Работно време:
Понеделник – недела
08:00 – 22:00 часот

Погледнете ја продавницата на мапата

Кликнете овде

Comodita Home – Струга
Adresa: Струга
Струга – Република Северна Македонија.
Тел:
Работно време:
Понеделник – недела
08:00 – 22:00 часот

Погледнете ја продавницата на мапата

Кликнете овде

Comodita Home – Гостивар (ELKOS)
Адреса: Гостивар 1230
Гостивар – Република Северна Македонија.
Тел:
Работно време:
Понеделник – недела
08:00 – 22:00 часот

Погледнете ја продавницата на мапата

Кликнете овде

Comodita Home – Тетово
Адреса: JNA, no. 45
Тетово – Република Северна Македонија.
Тел:
Работно време:
Понеделник – недела
08:00 – 22:00 часот

Погледнете ја продавницата на мапата

Кликнете овде

Comodita Home – Битола
Адреса: ул. Широк Сокак под Камен мост
Битола- Република Северна Македонија.
Тел: 072 263 109
Работно време:
Понеделник – недела
08:00 – 21:00 часот

Погледнете ја продавницата на мапата

Кликнете овде