Comodita Home

КОИ СМЕ НИЕ

Се започна со Удобноста!

Во Март 2014 година е произведен првиот душек   “Душек Comodita“, производ кој е резултат од долгогодишна работа на производство на сунѓери и душеци од една од најголемите компании на нашиот пазар – Деволи Корпорејшн. Овој производ беше само првиот чекор, кој за многу кратко време е збогатен со проектот за проширување на мрежата на продавници за домашни производи – COMODITA HOME.

Ние, Comodita Home, се појавивме на пазарот во март 2015 година со 8 продавници во Косово, а денес имаме/ броиме 29 продавници во сите градови на Косово, 18 во Албанија и 18 во Македонија.

Мрежата на нашите продавници има за цел да им понуди на своите клиенти широк асортиман на производи кои ќе ги задоволат сите нивни домашни и лични потреби, и да се разликуваат по нивниот квалитет и функционалност. Успеавме да се истакнеме и во топлите и пријатни средини, кои се изградени специјално за да се направи шопингот порелаксиран и „церемонијален“.

Покрај нашиот главен канал за малопродажба, за да се задржиме секогаш поблиску до клиентот, развивме и други продажни канали, како што се: Телефонски центар за продажба, Интернет продавница, социјални медиуми, трговија на големо и друго.

Со тим посветен на горенаведените цели, станавме првата локална компанија која донесе оригинални и автохтони брендови. Брендовите што се произведени од нас како Comodita Home се:

  • Comodita Mattress, што вклучува група на душеци
  • Comodita Line, што вклучува линија на текстили.
  • Comodita Kitchen, што вклучува категорија за кујна
  • Comodita Fast, што вклучува група на електрични уреди за во кујна
  • Comodita Accessories, што вклучува групи од различни додатоци
  • Regent, бренд кој вклучува производи од категоријата за патување
  • New Regent, софистицирана линија на производи од категоријата за патување
  • Moneta, 100% италијански бренд добро познат во целиот свет за “Кујнски прибор”, за кој ја имаме ексклузивноста на дистрибуцијата во Косово и регионот

Нашата експанзија не завршува тука. Со јасна визија, ние сме многу посветени нашата мрежа на продавници и  нашите брендови исто така, да допрат и до многу странски пазари во регионот и пошироко.

За да дознаете повеќе околу нашата дејност и производи, ве очекуваме со најдобра услуга и многу ентузијазам да ги споделиме нашите добра.

Ви благодариме што одбравте да не посетите!

Со почит,

Comodita Home