Душекот Hybrid е резултат на италијанската експертиза и германска технологија на производство. Главни одлики на овој душек се високиот квалитет и долгиот животен век.
По повод шесттиот роденден на Comodita Home имаме специјална понуда, доколку го набавите душекот Hybrid добивате 4 подароци!
Долгиот животен век и здравјето секогаш се поврзуваат со здравиот животен стил и добриот сон. За да обезбедите добар сон, душекот на кој спиете треба да ви обезбеди оптимална поддршка на 'рбетниот столб и терморегулација на највисоко ниво која ќе го спречи потењето и менувањето на температурата во текот на спиењето. Душекот Hybrid ви нуди оптимален сон со строго регулирана температура и заштита од алергии и бактерии на највисоко ниво. Со кампањата „Не спиј како мечка - Наспиј се како човек“, се обидуваме да ја зголемиме свеста за добриот сон и неговото влијание на квалитетот на живот.

[huge_it_maps id=”2″]