ЗА ТИЕ КОИ ОБОЖУВААТ КАФЕ
Подарете му на оној кој не го започнува денот без кафе и кој секое слободно време го гледа како уште една можност за пиење кафе! Подарете му/и подарок со кој секогаш ќе ве паметат!
* Секоја нарачка направена преку онлајн каналите во Comodita Home, наменета за подарок, се испраќа со празнична картичка.