ЗА ТИЕ КОИ ОБОЖУВААТ ЗДРАВА ХРАНА
Подарете му на нутриционистот на општеството, на оној кој секогаш се грижи за сите да консумираат овошје и зеленчук и ги потсетува колку е важно да се грижите за себе и да ги внесете сите витамини и минерали!
* Секоја нарачка направена преку онлајн каналите во Comodita Home, наменета за подарок, се испраќа со празнична картичка.