ЗА ТИЕ КОИ ОБОЖУВААТ ДА ЈАДАТ ВО ДРУШТВО
Подарете и на личноста во чие друшво ги имате најдобрите заеднички седенки и дружби во текот на целата година! Подарете му/и го подарокот со кој ќе ги продолжите доживувањата заедно.
* Секоја нарачка направена преку онлајн каналите во Comodita Home, наменета за подарок, се испраќа со празнична картичка.
LUGE
SET PJATASH
MBULESA TAVOLINE