ЗА ТИЕ КОИ ОБОЖУВААТ ГОТВЕЊЕ
Подарете и на личноста во чии кулинарски способности уживате секој ден од годината! Подарете му/и подарок кој дополнително ја поттикнува оваа посебна страст!!
* Секоја нарачка направена преку онлајн каналите во Comodita Home, наменета за подарок, се испраќа со празнична картичка.
GATIMI