БИДЕТЕ SECRET SANTA

За подароци кои не се забораваат

Периодот на празниците е дефинитвно најубавиот период во годината, полн со украси и специјални празнични активности! Најважно е да знаеме дека најубавите празнични прослави и места се онаму каде што се луѓето кои се од посебно значење за ВАС. За овие празници, потсетете ги вашите најблиски колку се важни во вашиот живот испраќајќи им подароци кои се разликуваат од другите!
* Секоја нарачка направена преку онлајн каналите во Comodita Home, наменета за подарок, се испраќа со празнична картичка.

ЗА ТИЕ КОИ ОБОЖУВААТ ДА СПИЈАТ

Подарете на спанкото кој го сакате најмногу оптимална удобност и добар сон!

ЗА ТИЕ КОИ ОБОЖУВААТ ДА ГЛЕДААТ ФИЛМОВИ

Подарете им на најголемите љубители на празничните филмови прекрасна атмосфера за релаксација!

ЗА ТИЕ КОИ ОБОЖУВААТ ГОТВЕЊЕ

Подарете и на личноста во чии кулинарски способности уживате секој ден од годината! Подарете му/и подарок кој дополнително ја поттикнува оваа посебна страст!!

ЗА ТИЕ КОИ ОБОЖУВААТ ДА ЈАДАТ ВО ДРУШТВО

Подарете и на личноста во чие друшво ги имате најдобрите заеднички седенки и дружби во текот на целата година! Подарете му/и го подарокот со кој ќе ги продолжите доживувањата заедно.

ЗА ТИЕ КОИ ОБОЖУВААТ КАФЕ

Подарете му на оној кој не го започнува денот без кафе и кој секое слободно време го гледа како уште една можност за пиење кафе! Подарете му/и подарок со кој секогаш ќе ве паметат!

ЗА ТИЕ КОИ 2022 ЈА ЧЕКААТ КАКО ИДНИ РОДИТЕЛИ

Подарете и на личноста која очекува бебе следната година! Подарете му/и подарок кој ќе додаде удобност на нивното малечко!

ЗA ТИЕ КОИ НЕ МОЖАТ ДА ПРЕСТАНАТ ДА ПАТУВААТ!

Подарете и на личноста која секогаш кога ќе ја сретнете го има пасошот во рака и зборува за следниот план за патување! Подарете му/и за да им ги направите овие искуства уште поубави!

ЗА ТИЕ КОИ ОБОЖУВААТ ЗДРАВА ХРАНА

Подарете му на нутриционистот на општеството, на оној кој секогаш се грижи за сите да консумираат овошје и зеленчук и ги потсетува колку е важно да се грижите за себе и да ги внесете сите витамини и минерали!

ЗА ТИЕ КОИ ОБОЖУВААТ SPA И RELAX

Подарете му на најрелаксираниот во друштвото, на оној кој секогаш се грижи да посвети време за опуштање! Додадете СПА чувство во нивниот дом.