JORGAN 4 STINOR HIGH LINE

ПОПУСТ

3,799 ден4,639 ден

Gjendja: Ka sasi

Gjumi mbetet një ndër proceset më të rëndësishme për një jetë të shëndetshme dhe efektive. E për të pasur gjumë të rehatshëm nevojitet butësia dhe ngrohtësia që ju ofron jorgani Comodita High Line.
Secili prej jush ka nevojë për një jorgan funksional dhe cilësor.
Ju prezantojmë që ta keni në shtëpinë tuaj, Jorganin Comodita High Line, 4 stinor. Ky jorgan vjen me dy shtresa i cili mund të përdoret në të 4 stinët e vitit, prandaj e bën atë funksional. Përdoreni atë me 2 shtresa në netët e ftohta dhe hiqeni njërën shtresë gjatë netëve të ngrohta.
Ky Jorgan është super i butë dhe ka veti antialergjike. Me mbushje fibrash dhe mbëshjellës mikrofibrash, jorgani të jep një ndenjë ngrohësie, pa bartur peshë të rëndë.
Ju mund ta përdorni Jorganin 4 stinor në 4 stinët e vitit, dhe të ndjeni ngrohtësinë që ju duhet.

Clear
SKU: N/A Category:

Informacion shtese

dimensionet

200×200, 160×200